Yüksek Lisans ve Doktora programlarında kayıtlı öğrencilerimiz, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders/yeterlilik ve tez kayıtlarını aşağıda belirtilen şekilde 23-24-25 Eylül 2024 tarihlerinde Web’den yapacaklardır.

a) 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başı itibariyle kayıtlı olduğu programda  2.yarıyıl ve daha üst yarıyıllarda bulunan öğrencilerimiz Ders/Yeterlilik ve Tez  kayıtlarını danışman öğretim üyeleri ile birlikte yapacaklardır.

b) 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başında yabancı dil şartını sağlayıp, bilimsel hazırlık veya ders aşamasından ilk defa ders kaydı yapacak olan öğrencilerimiz ders kayıtlarını program koordinatörleri ile birlikte(danışman öğretim üyesi atananlar danışmanlarıyla) yukarıda belirtilen tarihlerde  Web’den yapacaklardır.
Bilimsel Hazırlık aşamasında olan öğrencilerimizin, Lisans seviyesinden alacakları dersler için "Bilimsel Hazırlık Programı Ders Kayıt Formu"nu program koordinatörü ile birlikte hazırlayarak ( program koordinatör imzasının bulunmadığı formlar işleme alınmayacaktır.) 30 Eylül 4 Ekim 2024 tarihleri arasında mfcomaktekin@itu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.
Bilimsel Hazırlık Formuna https://www.sis.itu.edu.tr/TR/ogrenci/formlar/formlar.php web adresinden ulaşabilirsiniz.

c) Kayıtlı oldukları programın öğrenim süresini aşmış olan ve Öğrenci Katkı Payı/Öğrenim ücreti ödemesi gerekirken, Akademik Takvimde belirtilen sürede ücretlerini ödemeyen öğrencilerin ders kayıtlarına engel konulmuştur. 2024-2025 Eğitim_Öğretim Yılı Lisansüstü Akademik Takvimde, Öğrenci Katkı Payını Zamanında Yatırmayan ve/veya Ders Kaydını zamanında yapmayan öğrenciler için Güz Yarıyılı cezalı Kayıt Yenilemesi, 30 Eylül saat 10:00 da başlayıp 04 Ekim 2024 saat 17:00'da sona erecektir. Yukarıda bahsedilen öğrencilerden ücretlerini cezalı olarak ödeyenlerin  ders kayıt engelleri aynı gün içerisinde banka dönüşlerine göre 15 dakika içinde kaldırılacak olup ders kayıtlarını yapabileceklerdir.