Bilimsel Hazırlık Aşamasında Olan Öğrencilerin Ders Kayıtları Hakkında

by Berker Pandır | Eyl 19, 2024
Bilimsel Hazırlık Programındaki öğrencilerin ders kayıtlarının tamamlanabilmesi için 30 Eylül 2024 - 4 Ekim 2024 tarihleri arasında program koordinatörü ile birlikte hazırlanan formun gönderilmesi gerekmektedir.

2024-202 Güz Yarıyılı Bilimsel Hazırlık öğrencilerinin; ders kayıtlarının yapılabilmesi için "Bilimsel Hazırlık Programı Ders Kayıt Formu"nun program koordinatörü ile birlikte hazırlanılarak ( program koordinatör imzasının bulunmadığı formlar işleme alınmayacaktır.) 30 Eylül - 4 Ekim 2024 tarihleri arasında mfcomaktekin@itu.edu.tr  e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Formunu belirtilen tarihlerde gönderen Bilimsel Hazırlık Programına kayıtlı öğrencilerin ders kayıtları 07 Ekim - 11 Ekim 2024 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

Bilimsel Hazırlık Programı Ders Kayıt Formu için tıklayınız.