2022-2023 AKADEMİK YILI

DOKTORA DİPLOMA TÖRENİ

TÖRENE KATILMAK İÇİN ÖNEMLİ HATIRLATMA!!

Online kayıt yaptırmayan mezunların törene katılması mümkün olmayacaktır.

http://veti.itu.edu.tr/form/pandir/lee-doktora-mezuniyet-toreni-2023

  • "Doktor" unvanı almış mezunlarımızın katılacağı “ Doktora Diploma Töreni"

    20 Haziran 2023 Salı günü, saat 14.00'da Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapılacaktır.

  • Törene katılabilmek 01 Temmuz 2022 den 12 Haziran 2023 tarihine kadar (bu tarih dahil) Enstitü Yönetim Kurulu kararıyla "doktor" unvanı alınmış olunması gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra unvan alacak olanların törene katılması mümkün olmayacaktır Online olarak 12 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

     

  • Törene katılacak olan mezunlarımızın http://veti.itu.edu.tr/form/pandir/lee-doktora-mezuniyet-toreni-2023 giriş yaparak online kayıt olmaları gerekmektedir.

     

    Tüm mezunların törene doktora kıyafeti (cübbe,şal,kep) ile katılması zorunludur.

    Doktora kıyafetinin temini ile ilgili önemli notlar;

    • Törene katılabilecek olan mezunlar Doktora kıyafeti temin edebilmek için kayıt işleminden sonra sistem tarafından tanımlanan QR kodla 1773 İTÜ Satış Mekanında Cübbelerini alabileceklerdir.

       

      • Doktora kıyafetinin satışı, 12-20 Haziran 2023 tarihleri arasında (09.00-18.00 saatleri) 1773 İTÜ Satış Mekanında yapılacaktır. Ayrıca 20 Haziran 2023 tarihinde ve tören günü saat 10.30'a kadar tören kıyafeti alınabilecektir. Cübbe, Şal ve kep bedeli (800 TL) Ödeme işlemi 1773 İTÜ Satış Mekanında Cübbe, Şal ve kep alımı esnasında nakit veya kartla yapılabilecektir.
  • Tören için PROVA; 19 Haziran Pazartesi günü saat 11:00'de Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olup, törene katılacak mezunların provada mutlaka bulunmaları gerekmektedir.

     

  • Tören günü tüm mezunlarımızın en geç; saat 12.00'e kadar Süleyman Demirel Kültür Merkezinde hazır bulunması gerekmektedir.

     

  • Mezunlarımızın bina girişinde bulunan Enstitü Masamıza uğrayarak törende sahneye çıkış sırası ve salon düzeni için katılımlarını teyit etmeleri gerekmektedir. Enstitü Masasındaki kaydını tamamlayan mezunlarımızın saat 13.15 itibariyle en üst katta bulunan toplanma alanına giderek salona giriş seremonisi için yerlerini alması gerekmektedir. (ÇOK ÖNEMLİ)

     

  • Tören günü doktora diplomanızı alabilmek için giriş katında bulunan Enstitü Masasına uğrayarak imza atmanız önem arz etmektedir.

     

    Not: Daha önce diplomalarını teslim almış olan mezunlarımız tören sırasında diploma takdimi istedikleri taktirde diplomalarını en geç 19 Haziran 2023 tarihi saat 17:00’ ye kadar Enstitü personeli Hakan Altun’a teslim etmeleri gerekmektedir.

  • Törene katılamayan mezunların yerine tören esnasında danışman veya aileden herhangi birinin diplomayı teslim alması mümkün olmayacak, diploma kesinlikle mezunlarımızın kendilerine teslim edilecektir.
  • Mezun ailelerinden törene izleyici olarak 2 kişi katılabilecektir. Salon kapasitesinin sınırlı olması sebebiyle bu konuda hassasiyet gösterilmesi diğer mezun ailelerinin de salonda yer alabilmeleri açısından çok önemlidir. Ayrıca törene 8 yaşından küçük çocukların getirilmemesi gerekmektedir.
  • Törene ilişkin tüm duyurular enstitü web sayfasında yayımlanacak, herhangi bir program değişikliği v.b.  durum  söz  konusu  olduğunda  gerekli  güncellemeler  yapılacaktır. Dolayısıyla,  tören  gününe kadar web sayfamızın düzenli olarak kontrol edilmesi gerekmektedir.
  • Diploma basımı ve teslimi konusunda Ögrenci İşIeri Daire Başkanlığından bilgi edinilebilir. (0212 365 78 00/ dahili 138-158-110)
  • Törenle ilgili sorularınız için lee@itu.edu.tr adresine e-posta atabilirsiniz.