2022-2023 Akademik Yılı Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı

by Gökhan Güler | Eki 27, 2021
Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, Polonya Dışişleri Bakanlığı ve Avrupa Kolejinin desteğiyle, akademik açıdan başarılı olan, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen ve Avrupa Birliği alanında yüksek lisans yapmak isteyen öğrencilere 2022-2023 akademik yılı için Avrupa Koleji'nde (College of Europe) burs imkânı sağlanması öngörülmektedir. Detalı bilgi için tıklayınız.

Detalı bilgi için tıklayınız.