2021 Ocak-Haziran Doktora Tez Önerisi ve Tez Çalışma Raporları Teslim Süresinin Uzatılması

by Gökhan Güler | Haz 15, 2021
2021 Ocak-Haziran Doktora Tez Öneri ve Tez Çalışma raporlarının E-LEE Bilgi Yönetim Sistemine yükleme tarihi 31.07.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Pandemi nediyle E-LEE Bilgi Yönetim Sistemine yükleme tarihi uzatılan Tez Öneri ve Tez Çalışma raporları normal sürece dönüldüğü zaman teslim süresi Ocak-Haziran için Haziran ayı sonu Temmuz-Aralık için Aralık ayı sonu olarak yüklenecektir.

Salgın Afet nedeniyle ek süre alan tez aşamasındaki Doktora öğrencileri ek süre izin olmadığından tez öneri ve çalışmalarını yüklemeleri gerekmektedir. Yüklemeyen öğrenciler başarısız sayılacaktır.