Türk Eğitim Vakfı, T.C. vatandaşı, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, başarılı; ülkesine, bilime ve dünyaya katkıda bulunma amacı taşıyan, T.C. sınırları içerisinde bir devlet üniversitesinde yüksek lisans veya doktora yapan öğrencilere başarı bursları vermektedir.

İlişikte TEV Yüksek Lisans Başarı Bursu ve Doktora Başarı Burslarımıza ait duyurularımız yer almaktadır. 2022-2023 öğretim yılında yüksek lisans öğrencilerine 2.000 TL, doktora öğrencilerine ise 2.650 TL olmak üzere 9 ay burs ödemesi yapılacaktır. Son başvuru tarihimiz 2 Ekim’dir. Burslarımızı, İngilizce seviyesi ve akademik başarısı yüksek, seçtiği alan ve konuyla ilgili plan ve motivasyonunu iyi ifade edebilen, topluma ve bilime katkıyı kendine amaç edinmiş enstitünüz yüksek lisans ve doktora öğrencilerine duyurulması konusunda vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Türk Eğitim Vakfı